استفاده از مارچوبه در ایران ممنوع اعلام شد

مارچوبه با نام رسمی Asparagus officinalis یکی از اعضای خانواده سوسن است.

مارچوبه در ایران  در رنگ های مختلفی از جمله سبز، سفید و بنفش موجود است. در غذاهای سرتاسر جهان از جمله فریتاتا، پاستا و سرخ‌کرده استفاده می‌شود.

مارچوبه همچنین کالری کمی دارد و سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های ضروری است.

مارچوبه کالری کمی دارد اما دارای خواص مغذی قابل توجهی است.

در واقع، فقط نصف فنجان (90 گرم) مارچوبه پخته شده حاوی (1):

کالری: 20
پروتئین: 2.2 گرم
چربی: 0.2 گرم
فیبر: 1.8 گرم
ویتامین C: 12 درصد از RDI
ویتامین A: 18 درصد از RDI
ویتامین K: 57 درصد از RDI
فولات: 34 درصد از RDI
پتاسیم: 6 درصد از RDI
فسفر: 5 درصد از RDI
ویتامین E: 7٪ از RDI
مارچوبه همچنین دارای مقادیر کمی از ریزمغذی های دیگر از جمله آهن، روی و ریبوفلاوین است.

مارچوبه در ایران

این یک منبع عالی از ویتامین K است، یک ماده مغذی ضروری که در لخته شدن خون و سلامت استخوان نقش دارد.

علاوه بر این، مارچوبه سرشار از فولات است، یک ماده مغذی که برای بارداری سالم و بسیاری از فرآیندهای مهم در بدن، از جمله رشد سلولی و تشکیل DNA حیاتی است.

آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که به محافظت از سلول های شما در برابر اثرات مضر رادیکال های آزاد و استرس اکسیداتیو کمک می کنند.

استرس اکسیداتیو به پیری، التهاب مزمن و بسیاری از بیماری ها از جمله سرطان کمک می کند.

مارچوبه، مانند سایر سبزیجات سبز، سرشار از آنتی اکسیدان است. اینها شامل ویتامین E، ویتامین C و گلوتاتیون، و همچنین فلاونوئیدها و پلی فنل های مختلف است.

مارچوبه به ویژه سرشار از فلاونوئیدهای کوئرستین، ایزورامنتین و کامپفرول است.

این مواد در تعدادی از مطالعات انسانی، لوله آزمایشی و حیوانی اثرات کاهش دهنده فشار خون، ضد التهابی، ضد ویروسی و ضد سرطانی دارند.

علاوه بر این، مارچوبه بنفش حاوی رنگدانه های قدرتمندی به نام آنتوسیانین است که به سبزی رنگ شاداب می بخشد و اثرات آنتی اکسیدانی در بدن دارد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.