این بدان معناست که ژنوم آن برای محافظت از گیاه در برابر آفات و بازدهی بالاتر تغییر یافته است. مشکل این است که هنوز مشخص نیست که آیا گیاهان اصلاح شده ژنتیکی برای انسان بی ضرر هستند یا خیر.
اما به اصطلاح “گوشت سویا” که از سال 1968 در آلمان موجود است چیست؟ این سویای بافتی است که از آرد بدون چربی دانه سویا تهیه می شود. به عنوان نوعی محصول جانبی در استخراج روغن سویا ایجاد می شود.
چربی سویا دامی برزیل تا حد زیادی از دانه های آسیاب شده سویا خارج می شود. چیزی که باقی می ماند آرد سویا است که با استفاده از یک دستگاه مارپیچ به نام اکسترودر به شکل گوشت (چرخ شده) در می آید.
بافت به معنای بافت یا بافت خاصی است که در این مورد از بافت گوشت تقلید می کند. اینگونه است که سوسیس های سویا، شنیسل، کوفته یا سس های گوشت چرخ کرده که به طرز فریبنده ای واقعی به نظر می رسند ساخته می شوند.
از آنجایی که سویا بی مزه است، می توانید ادویه جات ترشی جات اضافه کنید تا طعمی شبیه به محصول گوشتی اصلی به آن بدهید.
البته طعم آن کاملاً یکسان نیست. با این وجود، بین بسیاری از افرادی که میخواهند یا مجاز به خوردن گوشت کم یا بدون گوشت هستند، محبوب است.
توفو از شیر سویا تهیه می شود. شیر سویا از پوره لوبیاهای خیس شده به دست می آید. نمک های خاصی به این شیر اضافه می شود که باعث می شود آن را به روشی مشابه تهیه پنیر از شیر گاو منعقد کنند.
سپس مایع از توده کوارک مانند خارج می شود و یک بلوک نسبتاً جامد و سفید باقی می ماند.
اگر تکههای توفو را در یک ماریناد بسیار چاشنی، مثلاً از زنجبیل، سس سویا و سرکه قرار دهید، توفو بعد از مدتی طعم خود را به خود میگیرد. می توان آن را به صورت خام، برشته، سرخ شده یا آب پز مصرف کرد.
در آسیا، توفو در انواع کمتر فشرده نیز موجود است که به عنوان دسر مشابه پودینگ در آنجا تهیه می شود و به عنوان مثال با شربت سرو می شود.
سس بسیار طعم دار و عمدتا تیره چاشنی از سویا، غلات، آب و نمک تهیه می شود. در تولیدات صنعتی، طعم دهنده ها و شربت ها اغلب اضافه می شوند تا محصولی مشابه محصول اصلی در زمان تولید کوتاه تری تولید شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.